Pages

Saturday, November 11, 2017

The Reason Why I'm Not Active



Holla guys. I'm back after 3 months tak post dan tak update apa-apa perkembangan­čśů
I'm so sorry. Sebabnya focus study. Lah sangat padahal banyak bermain. HAHAHA. Lepastu takda kerajinan dalam diri nak update pun. Hihihihi.

I will be back after everything settle down. 
Um. Actually tadi ambil bermasa berjam-jam juga juga dok mengodek blog ni sebabnya terlalu banyak sangat perubahan dia. Coding dia, nak hiaskan blog. And ada beberapa icon photobucket yang Syilah guna dah tak boleh nak menjelma. Buruk dah jadi.

So, sekarang ni misi nak memperbaharui my blog. Huhu. Lelagi kat archive blog tu. Nampak buruk dah­čśö haiyaaaaaa. I still need to learn how to use new coding.

Alright, itu sahaja.
Will be back soon.

Bye.
Copyright© All Rights Reserved sitisyilah.blogspot.com